ENERGI-FORBEDRINGER

vi renoverer på husets præmisser. bedre huse har lang erfaring med renovering af parcelhuse, lejligheder og fredede bygninger, og vi anbefaler altid løsninger, der passer til eller komplementerer den oprindelige arkitektur uden at gå på kompromis med boligens sjæl.

ENERGIFORBEDRINGER

Har du købt et hus? Skal du bygge til? Eller planlægger du at renovere dit hjem? Så er det måske oplagt for dig at overveje en energirenovering, som både reducerer dit energiforbrug og husets CO2-udledning.

Det kan ofte betale sig at gøre sit hjem mere energivenligt – men det kan være svært at udtale sig generelt om, hvad det koster at energirenovere, før man undersøger de faktiske forhold.

Hvis du betaler en meget høj varmeregning eller har købt nyt hus eller lejlighed med en dårlig energimærkning, så kan det som regel svare sig med energisparende tiltag.

Måske trænger boligen samtidig til en fornyelse med mere tidssvarende materialer og design – eller måske en ombygning, så du får udnyttet husets plads bedre? Så læs mere om renovering af huse og lejligheder her

Du kan søge om tilskud til at gøre boligen klimavenlig ligesom man kan få et håndværker-fradrag efter gældende takster. Tilskuddet gives til en lang række boligforbedringer, der sparer energi. Det gør det billigere at få energirenoveret helårsboliger, hvis man er heldig at få tilskud fra de populære puljer. Læs mere her:

Kontakt Bedre Huse, hvis du er i tvivl om effekten ved at renovere din bolig.
Det kan dog være en stor mundfuld at stå for en stor renoveringsopgave, der både er tidskrævende og kræver viden om byggeri for at komme effektivt i mål. Bedre Huse er eksperter i at udføre og lede byggeopgaver, og vi holder både styr på håndværkerne og sikrer, at arbejdet udføres fagmæssigt korrekt – til tiden og til prisen.

Vi står gerne for hele renoveringen (en såkaldt hovedentreprise). Hvis der i projektet også er behov for at søge byggetilladelse og koordinere med rådgivere som eksempelvis ingeniør og arkitekt, så bistår Bedre Huse også med det. I dette tilfælde er der tale om en totalentreprise, og det indebærer, at vi koordinerer alt arbejdet og står for de lovmæssige regler og tilladelser, som renoveringen skal
overholde.

Uanset valg af entrepriseform, stiller Bedre Huse altid høje krav til vores underentreprenører og sørger for den løbende fremdrift, kvalitetssikring og dokumentation. Vi har et stort netværk af dygtige fagfolk, der også kan overholde en tidsplan. Det betyder, at I kan være trygge ved et godt resultat og en ordentlig proces.

Bedre Huse er medlem af DI Dansk Byggeri og Byg Garanti, som er jeres garanti for, at I får det ønskede resultat på dit renoveringsprojekt.

Bedre Huse er medlem af DI Dansk Byggeri

Bedre Huse er medlem af Byg Garanti

Ring til os

Send en mail

Kontakt os for en uforpligtende samtale

HUSK...

Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud så ring på 66 200 999 eller skriv til os.

Ellers håber vi du fandt vores hjemmeside informativ og at du blev klogere på, hvad det kræver at udleve din boligdrøm 🙂

Vi står i hvert fald klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Send en mail

Cookie- og privatlivspolitik

BedreHuse ApS   •   CVR-nr.: 41722576   •   +45 66 200 999     info@bedrehuse.dk

Kontakt Bedre Huse