NYBYGGERI

Drømmer du om et arkitekttegnet hus, der er skræddersyet til din familie og jeres behov? bedre huse hjælper dig i mål med din boligdrøm. kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Drømmer I om at bo i et arkitekttegnet hus som er designet til jer? Har I fundet den helt rigtige beliggenhed med et gammelt hus, der kræver for meget arbejde før I er i mål? Eller skal I bruge en entreprenør til at bygge det hus, I drømmer om?

Det fantastiske ved at bygge nyt er, at man ikke behøver at lade sig begrænse af fysiske rammer. Er I til streng minimalisme eller overdådig palæstil? 150 eller 300 m2? Mursten eller træ? I kan designe lige præcis det hjem, der tager udgangspunkt i jeres ønsker, behov og drømme.

Nybyggeri er til tider den økonomisk mest fornuftige løsning, hvis det eksisterende hus er for nedslidt, hvis der er for lav loftshøjde og ringe isolering eller der kræves både ombygninger og udvidelse med ekstra kvadratmeter for at få et ordentligt hus.

Bedre huse er et byggefirma med stor erfaring inden for alle typer byggeri, og vi kan rådgive jer med at bygge huset, som I ønsker det. Vi samarbejder med en række dygtige arkitekter, der kan hjælpe jer med at sætte streger på jeres drømme.

Der er uendelig mange muligheder, når man bygger nyt og ikke to familier er ens. Derfor tager vi gerne en indledende, uforpligtende snak om jeres drømme og forventninger samt budget og tidsplan.

Når vi bygger, tænker vi også miljø og energiforbrug. Lad os derfor høre, hvis I ønsker Svanemærket byggeri eller at bygge et lavenergi-hus.

 

VALG AF ENTRERISEFORM?

Vi står gerne for at styre alle håndværkerne (en såkaldt hovedentreprise). Hvis I også ønsker Bedre Huses skal hjælpe med at søge byggetilladelse og koordinere med rådgivere som eksempelvis ingeniør og arkitekt, så bistår Bedre Huse også med det. I dette tilfælde er der tale om en totalentreprise, og det indebærer, at vi koordinerer alt arbejdet og står for alle de lovmæssige regler og tilladelser, som renoveringen skal overholde.

Uanset valg af entrepriseform, stiller Bedre Huse altid høje krav til vores underentreprenører og sørger for den løbende fremdrift, kvalitetssikring og dokumentation. Vi har et stort netværk af dygtige fagfolk, der også kan overholde en tidsplan. Det betyder, at I kan være trygge ved et godt resultat og en ordentlig proces.

Bedre Huse er medlem af DI Dansk Byggeri og Byg Garanti, som er jeres garanti for, at I får det ønskede resultat på dit renoveringsprojekt.

Du er med andre ord i gode hænder, når du vælger at skabe dit drømmehjem i samarbejde med Bedre Huse. Kontakt os  for en uforpligtende snak.

Bedre Huse er medlem af DI Dansk Byggeri

Bedre Huse er medlem af Byg Garanti

Ring til os

Send en mail

Kontakt os for en uforpligtende samtale

HUSK...

Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud så ring på 66 200 999 eller skriv til os.

Ellers håber vi du fandt vores hjemmeside informativ og at du blev klogere på, hvad det kræver at udleve din boligdrøm 🙂

Vi står i hvert fald klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Send en mail

Cookie- og privatlivspolitik

BedreHuse ApS   •   CVR-nr.: 41722576   •   +45 66 200 999     info@bedrehuse.dk

Kontakt Bedre Huse