nyt bad &

køkken

Skal du have et ekstra badeværelse eller bygge om, så der bliver plads til et køkken-alrum? bedre huse har lang erfaring med at etablere badeværelser og køkkener, der kombinerer flot design og funktionalitet.

KØKKEN OG BAD

Behov ændrer sig, og de fleste familier samles i dag i køkken-alrummet. Derfor er det helt i top over ønsker til renovering og ombygning af boligen, at der er masser af plads til en stor og åben spiseafdeling i forbindelse med køkkenet.

Som en nyere trend, er ønsket til at have to badeværelser i huset eller et ordentligt badeværelse i lejligheden også kravlet op på toplisten over danskernes ønsker til renoveringsopgaver. Derudover bygges badeværelserne i dag større, så der er plads til hele familien og gerne med wellness og spa. Vi ser også, at der afsættes plads til at etablere et rigtigt badeværelse selv i meget små lejligheder, hvor der før kun var et lille toilet og måske en brusekabine i et tilstødende værelse.

Bedre Huse har bygget rigtig mange badeværelse og nogle af dem kan du se i vores galleri her

Det kan dog være en stor mundfuld at stå for renovering af køkken og badeværelser, der både er tidskrævende og kræver viden om byggeri for at komme effektivt i mål. Særligt ved ombygning af køkken og bad – skal alle fagentrepriser involveres og der er mange regler at leve op til. Derfor er det ekstra vigtigt, at føre mange tilsyn og dokumentere alt undervejs. Bedre Huse er eksperter i at udføre og lede byggeri af vådrum, og vi holder både styr på håndværkerne og sikrer, at arbejdet udføres fagmæssigt korrekt – til tiden og til prisen.

En renovering gør din bolig mere værd. Derfor er der tale om en investering, der ofte giver pengene igen, hvis du ønsker at sælge din bolig. Allervigtigst er dog den værdi og daglige glæde af at kunne sidde med hele familien i køkken-alrummet eller få et flot og praktisk badeværelse.

Kontakt Bedre Huse for en vurdering af, hvad det koster at komme i mål med jeres boligdrøm.

VALG AF ENTRERISEFORM?

Vi står gerne for at styre alle håndværkerne (en såkaldt hovedentreprise). Hvis der i projektet også er behov for at søge byggetilladelse og koordinere med rådgivere som eksempelvis ingeniør og arkitekt, så bistår Bedre Huse også med det. I dette tilfælde er der tale om en totalentreprise, og det indebærer, at vi koordinerer alt arbejdet og står for de lovmæssige regler og tilladelser, som renoveringen skal overholde.

Uanset valg af entrepriseform, stiller Bedre Huse altid høje krav til vores underentreprenører og sørger for den løbende fremdrift, kvalitetssikring og dokumentation. Vi har et stort netværk af dygtige fagfolk, der også kan overholde en tidsplan. Det betyder, at I kan være trygge ved et godt resultat og en ordentlig proces.

Bedre Huse er medlem af DI Dansk Byggeri og Byg Garanti, som er jeres garanti for, at I får det ønskede resultat på dit renoveringsprojekt.

Bedre Huse er medlem af DI Dansk Byggeri

Bedre Huse er medlem af Byg Garanti

Ring til os

Send en mail

Ring til os

Send en mail

Kontakt os for en uforpligtende samtale

HUSK...

Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud så ring på 66 200 999 eller skriv til os.

Ellers håber vi du fandt vores hjemmeside informativ og at du blev klogere på, hvad det kræver at udleve din boligdrøm 🙂

Vi står i hvert fald klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Send en mail

Cookie- og privatlivspolitik

BedreHuse ApS   •   CVR-nr.: 41722576   •   +45 66 200 999     info@bedrehuse.dk

Kontakt Bedre Huse