om

bedre huse

BEDRE HUSE ER ET BYGGEFIRMA, DER ER SPECIALISEREDE I TILBYGNINGER. VI BYGGER PÅ HUSETS PRÆMISSER MED DESIGN OG FUNKTION I HØJSÆDET.

Bedre Huse er etableret i samarbejde med M3S A/S, der er entreprenør og bygmester på det professionelle marked og FlexVVS , som er et stort autoriseret VVS-firma. Formålet med at stifte BedreHuse er at give private adgang til ordentligt byggeri, der ledet professionelt med styr på tidsplaner og budget.

BEDRE HUSES VISION ER, AT ALLE SKAL KOMME NEMT OG TRYGT IGENNEM EN BYGGEPROCES.

Siden vi fik ideen til Bedre Huse, har vi arbejdet målrettet på at opføre og renovere flotte og funktionelle hjem til familier med høje forventninger og en travl hverdag. Vi skaber tryghed ved at altid at indgå ordentlige aftaler og holde, hvad vi lover. Vi styrer håndværkerne og logistikken og kvalitetssikrer altid vores arbejde.

Bedre Huse arbejder efter AB-reglerne, der er byggeriets aftalegrundlag og som anbefales af myndigheder og forbrugerorganisationer. Når man har faste aftaler – eller orden i penalhuset, som vi siger – undgår man ærgerlige misforståelser og forsinkelser.

Vi har lang erfaring med at renovere huse, bygge nyt og bygge om – og vi hjælper gerne med idéer og de nødvendige formalia for at komme i gang. Vi står for store såvel som små projekter og dedikerer altid en byggeleder til at koordinere mellem fagentrepriser. Se mere i vores galleri

Bedre Huse er medlemmer af Dansk Byggeri og DI. Derfor er vi også en del af Byg Garanti.

Bedre Huse opererer på det meste af Sjælland – primært Storkøbenhavn, Nordsjælland og Roskilde.

Kontakt os for at høre mere på +45 66 200 999

Samarbejdspartnere:

Hvem er personerne bag

Bedre Huse

Laila Kelp

Laila Kelp

Direktør

Laila er direktør og styrer alt det administrative i Bedre Huse. Laila har desuden ansvar for salg og kommunikation. Laila er uddannet indenfor økonomi og ledelse og har inden Bedre Huse arbejdet mange år som konsulent, tovholder og direktør.

Laila har som husbygger endelig fundet jobbet, der kombinerer hendes interesse for arkitektur og indretning med sin årelange erfaring som projektleder.

Anders Koch Oreskov

Anders Koch Oreskov

Projektchef

Anders er projektchef med ansvar for byggeri, kvalitet og arbejdsmiljø. Anders har desuden snor i alle Bedre Huses underentreprenører og leverandører.

Anders er uddannet både tømrer og bygningskonstruktør, så Anders er både verdensmester i byggeteknik og kan også bygge huse med egne hænder. Oprindeligt gjorde Anders karriere indenfor byggeindustrien, hvor han stod i spidsen for store byggeprojekter med +300 boliger inden han blev headhuntet til Bedre Huse.

Søren Sandvig

Søren Sandvig

Teknisk konsulent

Søren har gjort karriere i byggeindustrien og har lang erfaring fra både egne byggesager og større totalentrepriser. Derudover er Søren developer i hjertet og kan omdanne den mest triste ejendom til en spændende, levende bolig. Søren er et naturtalent, når det handler om at skabe æstetiske løsninger, der også fungerer i hverdagen. Med en uddannelsesbaggrund som Bygningskonstruktør, tømrer og brandmand, har Søren indblik i de fleste aspekter af en byggeopgave.

Sajad Meatham Al-Tewaj

Sajad Meatham Al-Tewaj

Teknisk konsulent

Sajad har lang erfaring med alle former for VVS- og varmepumpe installationer og kan derfor hurtigt checke boligens tre vigtige V’er: Varme, Ventilation og VVS-installationer. Sajad er desuden Bedre Huses energikonsulent og mester i, hvordan man skaber et sundt indeklima. Sajad er både autoriseret VVS-installatør og certificeret Varmepumpe-konsulent.

Hvad drejer henvendelsen sig om?

15 + 14 =

BedreHuse ApS
CVR-nr.: 41722576
+45 66 200 999
info@BedreHuse.dk

HUSK...

Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud så ring på 66 200 999 eller skriv til os.

Ellers håber vi du fandt vores hjemmeside informativ og at du blev klogere på, hvad det kræver at udleve din boligdrøm 🙂

Vi står i hvert fald klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Send en mail

Cookie- og privatlivspolitik

BedreHuse ApS   •   CVR-nr.: 41722576   •   +45 66 200 999     info@bedrehuse.dk

Kontakt Bedre Huse