RENOVERING & OMBYGNINGER

Vi renoverer på husets præmisser. Bedre huse har lang erfaring med renovering af parcelhuse, lejligheder og fredede bygninger, og vi anbefaler altid løsninger, der passer til eller komplementerer den oprindelige arkitektur uden at gå på kompromis med boligens sjæl.

RENOVERING & OMBYGNINGER

Alle boliger bliver nedslidte med tiden, men slid og ælde er ikke den eneste årsag til at renovere. Måske trænger boligen til fornyelse med mere tidssvarende materialer og design – eller måske en ombygning, så du får udnyttet husets plads bedre?

  • I forbindelse med en renovering bør du også overveje, hvilke behov du og din familie har – og om de behov kan opfyldes bedre.
  • Er huset godt indrettet eller har I en del spildplads og mange små rum? Bedre Huse hjælper gerne med uforpligtende sparring i idéfasen.
  • Har I plads nok? Drømmer I om mere plads og har I mulighed for at udbygge dit hus, kan du læse om tilbygninger her (indsæt link).

Er boligen tilstrækkeligt isoleret? Når man alligevel står overfor en istandsættelse eller ombygning, giver det god mening at overveje energiforbedringer, så man fremadrettet kan spare på varmen og forbedre indeklimaet.

Kontakt Bedre Huse for en vurdering af, hvad det koster at komme i mål med jeres boligdrøm.

En renovering gør din bolig mere værd. Derfor er der tale om en investering, der ofte giver pengene igen, hvis du ønsker at sælge din bolig. Allervigtigst er dog den værdi og daglige glæde renoveringen tilfører din hverdag i form af flottere indretning, bedre funktion og måske endda en mere optimal rumfordeling, der giver et bedre samvær. Gamle lejligheder og huse er ofte uhensigtsmæssigt indrettede i forhold til nutidens behov, hvor hele familien i dag gerne samles i køkken-alrummet.

Det kan dog være en stor mundfuld at stå for en stor renoveringsopgave, der både er tidskrævende og kræver viden om byggeri for at komme effektivt i mål. Bedre Huse er eksperter i at udføre og lede byggeopgaver, og vi holder både styr på håndværkerne og sikrer, at arbejdet udføres fagmæssigt korrekt – til tiden og til prisen.

Vi står gerne for hele renoveringen (en såkaldt hovedentreprise). Hvis der i projektet også er behov for at søge byggetilladelse og koordinere med rådgivere som eksempelvis ingeniør og arkitekt, så bistår Bedre Huse også med det. I dette tilfælde er der tale om en totalentreprise, og det indebærer, at vi koordinerer alt arbejdet og står for de lovmæssige regler og tilladelser, som renoveringen skal overholde.

Uanset valg af entrepriseform, stiller Bedre Huse altid høje krav til vores underentreprenører og sørger for den løbende fremdrift, kvalitetssikring og dokumentation. Vi har et stort netværk af dygtige fagfolk, der også kan overholde en tidsplan. Det betyder, at I kan være trygge ved et godt resultat og en ordentlig proces.

Bedre Huse er medlem af DI Dansk Byggeri og Byg Garanti, som er jeres garanti for, at I får det ønskede resultat på dit renoveringsprojekt.

Bedre Huse er medlem af DI Dansk Byggeri

Bedre Huse er medlem af Byg Garanti

Ring til os

Send en mail

Ring til os

Send en mail

Kontakt os for en uforpligtende samtale

HUSK...

Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud så ring på 66 200 999 eller skriv til os.

Ellers håber vi du fandt vores hjemmeside informativ og at du blev klogere på, hvad det kræver at udleve din boligdrøm 🙂

Vi står i hvert fald klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Send en mail

Cookie- og privatlivspolitik

BedreHuse ApS   •   CVR-nr.: 41722576   •   +45 66 200 999     info@bedrehuse.dk

Kontakt Bedre Huse